Kunstposters Kopen: Moderne posters op grote maten

Heb je net een huis gekocht of zijn al je wanden nog erg kaal? Met kunstposters maak je van jouw huis een thuis. Abstract artdesign is de online shop waar je exclusieve kunstposters van getalenteerde illustratoren voor je woonkamer of andere kamer kan kopen. Wil je meer weten over onze posters? Of welke kunststijl in jou past? Lees snel verder. Wil je direct gaan shoppen? Dat kan hier.

 

kunstposters

Jouw ideale kunstposters

Bij het inrichten van je woning zijn posters een belangrijk onderdeel. Naast dat het bij jouw smaak moet passen is het formaat ook erg belangrijk. Het zou zonde zijn als kunstposters volledig weg zouden vallen bij hoge plafonds of een grote muur. Het moet dus passen bij het formaat van de muur. Begin met je muur opmeten en bedenk wat je voor je muur wilt hebben staan. Aan de hand daarvan kan je het formaat van de poster bedenken. Heb je er een stoel naast staan dan is het bijvoorbeeld mooier om voor een poster in de hoogte te gaan. Terwijl achter een bank een poster in de lengte meestal mooier is.

Heb je een goed formaat gevonden? Dan nu nog kunstposters vinden die passen bij jouw stijl.  Afhankelijk van jouw smaak kun je uit de volgende kunststijlen kiezen: abstract, concreet, modern, figuratief, surrealisme en expressionisme. Zo is er voor ieder wat wils. Alle prints zijn in dezelfde maten te verkrijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessante feiten over kunstposters van Abstract artdesign

 Wasbaar & strijkbaar

Alle doeken kunnen gewassen en gestreken worden.

Maten tot 5 meter

Bij Abstract zijn naast de standaardmaten ook custom maten tot 5 meter mogelijk.

Geluiddempend
De doeken dragen bij aan de echo weghalen in grote ruimtes

Makkelijk verwisselbaar 

De doeken zijn makkelijk los te halen en te verwisselen voor een andere print

 

Actuele aanbod aan kunstposters

De collectie kunstposters is exclusief bij Abstract verkrijgbaar. Wij werken samen met een groep getalenteerde illustratoren en kunstenaars die je zou kunnen kennen van samenwerkingen met bijvoorbeeld: Linda, Cluse, Viva, Libelle, AH en nog veel meer. Wij zijn de enige shop waar zij mee samenwerken om hun kunst tot posters te maken. Op dit moment zijn de volgende illustratoren aangesloten bij Abstract artesign: Kristel Steenbergen, Tessa de Graaf, Fabi Duister, Jasmijn Evans, Marjolein Boukens en Marije Maria. Van elke print is een gelimiteerde oplage. Zodra de print uitverkocht is zal deze ook niet meer terugkeren. Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan kunstposters.

De voordelen van Abstract artdesign

✓ Exclusieve illustratoren
✓ Hoge kwaliteit posters
✓ Service
✓ Gevarieerd aanbod aan stijlen

 

Vind jouw kunstposters bij Abstract artdesign

Is Abstract waar je naar opzoek bent voor kunstposters? Dan houden we je graag op de hoogte door je e-mail door te geven. Zodra er nieuwe prints beschikbaar zijn zal jij de eerste zijn die ervan op de hoogte is.

Daarnaast kan je voor het opdoen van kunst poster inspiratie ons volgen op onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Zo zie je de prints ook bij andere interieurs staan.