FAQ

Je kan betalen met Paypal, Ideal, Mastercard, Visa, American Expres en Apple pay. Via Paypal is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen.

Wanneer je pakket verzonden wordt, zal naar jouw mail een track & trace code gestuurd worden. Kan je deze niet vinden of ben je het kwijt, dan kunnen wij de code voor je terugzoeken. Stuur daarvoor een mailtje naar infodeskabstract@gmail.com

Je bestelling kan alleen gewijzigd worden wanneer hij nog niet verstuurd is. Stuur ons zo snel mogelijk een mail, infodeskabstract@gmail.com, om de bestelling aan te passen. 

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je kunt een mail sturen naar: infodeskabstract@gmail.com. Zo kun je een retour aanvragen. Je zult van ons een mail ontvangen met een link met het retourlabel. Deze kunt u op het pakket bevestigen en aanleveren bij een PostNL punt. Mocht het retourneren niet lukken dan kan je ons altijd mailen naar  het bovenstaande e-mailadres. Wij streven ernaar jou een stressvrije ervaring te geven.

Wanneer wij het pakket in originele staat hebben ontvangen, zal het bedrag binnen 10 werkdagen op je bankrekening teruggestort worden.