Moderne kunst op grote maten posters

Moderne Kunst Online Kopen

Denk je aan posters? Dan denk je al gauw aan papier in een lijstje. Abstract artdesign verkoopt exclusieve prints op een ander systeem poster dan je waarschijnlijk gewend bent. Noem het een kruising tussen een canvas en een poster. Er zijn 3 standaardmaten en daarnaast is het ook mogelijk om een custom maat tot 5 meter te bestellen. Zo is er voor ieder leeg stukje muur in je huis een perfecte maat beschikbaar.

 

Kunst in samenwerking met 6 bekende illustratoren

Niet alleen het systeem is speciaal, ook de prints die beschikbaar zijn zijn heel bijzonder. Abstract werkt samen met een groep enorm getalenteerde Nederlandse illustratoren, zoals: Tessa de Graaf, Kristel Steenbergen & Jasmijn Evans. De kans is groot dat je weleens een illustratie van ze tegen bent gekomen in de Linda of misschien wel op de pak hagelslag van de Albert Heijn. Dit is voor het eerst dat ze een samenwerking aangaan om hun prints af te laten drukken op groot formaat. Er is een grote variatie in kleuren en stijlen. Van waterverftekeningen tot abstracte werken. Voor iedereen is er iets. Alle aangeboden prints zijn exclusief verkrijgbaar bij Abstract en zijn limited edition. Bij elk kunstwerk krijg je dan ook een echtheidscertificaat.

Op peesdoek in textielframes

De moderne kunst wordt afgedrukt op een peesdoek. Dit doek moet gespannen worden in het bij te leveren textielframe. Het ziet er super modern uit en lijkt daadwerkelijk op een schilderij met het voordeel dat het ook makkelijk te vervangen is. Er zijn drie standaard maten: 120x100cm, 60x90cm en 50x70cm. Daarnaast is het ook mogelijk om een custom maat te bestellen. Dit kan tot 5 meter bij 5 meter.

Posters: Wasbaar, strijkbaar & geluiddempend

Het grote voordeel van dit systeem posters is dat het ook geluiddempend werkt. Ideaal voor grotere ruimtes. Heb je kinderen die het leuk vinden om overal met vieze vingers aan te zitten? Het kan gebeuren dat er dan een keer een vlek op je kunst komt. De posters zijn makkelijk los te maken en kunnen gewoon in de was gedaan worden. De laatste kreukels kunnen er ook nog uitgestreken worden zodat je poster weer zo goed als nieuw is!

Benieuwd naar meer? Alle posters kunnen online exclusief bij Abstract besteld worden.


2 reacties

  • DIwhERAc

    TEJrjnqYuZAb
  • ujcRaEdAhMp

    LluYRPJtUwW

Laat een bericht achter