DE REVOLUTIE VOOR DE KLUSSERS MET TWEE LINKER HANDEN: De verstelbare klevende spijker

DE REVOLUTIE VOOR DE KLUSSERS MET TWEE LINKER HANDEN: De verstelbare klevende spijker

Ik wil geen getallen noemen zonder een goede bron, maar ik heb het gevoel dat een groot deel van de Nederlanders klussen niet bovenaan het hobby lijstje heeft staan. Bij het Abstract team is dit in iedergeval niet het geval;). Toen wij hoorden dat dit product bestond hadden wij een klein geluksmomentje. We hebben het namelijk over de jaja verstelbare klevende spijkers. Er zijn dus geen boren, plugjes of andere materialen nodig! Hallo en welkom op de muur!

HOE HET WERKT
Eigenlijk is het heel simpel en deze uitleg zal dat ook niet zo lang duren. Je koopt de plakkertjes en de spijker zelf als 2 losse onderdelen. Eerst plak je de plakkers op je muur. Deze moet je een aantal seconden goed aandrukken en vervolgens plak je de daadwerkelijke spijker op de plakker. Er moet nog wel een lipje onder blijven zodat je de spijker makkelijk weer los kan halen. Wanneer je er weer zat van bent, trek je aan het lipje en laat de spijker los (zonder een beschadiging op je muur achter te laten!). 

Je zou misschien zeggen dat we gesponsord worden, maar nee we zijn gewoon heel enthousiast. Wel hebben we de voor- en nadelen even voor je op een rijtje gezet:

VOORDELEN
- Super makkelijk
- Houdt de Abstract schilderijen makkelijk qua gewicht
- Laat geen beschadigingen achter
- Verschillende spijkers voor verschillende lijsten
- Kan tot 2kg dragen
- Valt niet op

NADELEN
- Prijzig
- Bij bepaalde spijkers breekt het haakje makkelijk af

Je kan de spijkers bij de bouwmarkten zoals Gamma, Karwei en Praxis kopen. Kijk hier waar ze bij jou in de buurt te koop zijn: http://www.tesa.nl/consument/monteren-hangen/waar-te-koop

 

Gerelateerde posts


Laat een bericht achter