Interieurtrend #1 van 2018: Persoonlijk interieur

Interieurtrend #1 van 2018: Persoonlijk interieur

Alle interieurlovers speuren tegenwoordig wel Pinterest af op zoek naar een interieur dat past bij hun persoonlijke stijl. Zelf kunnen wij ook tot in de late uurtjes doorgaan met speuren. Het 'gevaar' is wel dat je een interieur klakkeloos overneemt. Voor 2018 wordt het daarom een trend om jouw persoonlijkheid te mengen in je interieur. Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet waarvan wij denken dat je woning en jouw persoonlijkheid mooi in elkaar overlopen:

 

persoonlijke foto muur
Bron: pinterest

#1 Foto's

Misschien een redelijk voor de hand liggend punt, maar deze wordt toch nog vaak overgeslagen. Mensen zijn bang dat de foto's gaan vloeken met de kleuren van een interieur of dat het simpelweg niet past. Niks is minder waar. Als je een collage maakt van persoonlijke foto's die mooi bij elkaar passen (dit kan gedaan worden door filters) dan hoeft het helemaal niet te vloeken. Ook de lijsten maken een wereld van verschil. Deze kan je perfect aanpassen op de stijl van je interieur. Heb je veel zilver in je huis, dan zijn zilveren lijsten the way to go. Wees vooral niet bang om jezelf op de muur te zien.

 


abstracte verwisselbare kunst abstracte verwisselbare kunst
bron: abstract artdesign

#2 Kunst
Wij van Abstract zijn misschien een beetje bevooroordeeld, omdat wij abstracte kunst verkopen. Maar kunst laat jouw persoonlijkheid zien. Kunst is een zeer persoonlijke keuze en daarom zegt het een hoop over jou als persoon. Het geeft direct een bepalende sfeer in je woning. De gebruikte kleuren en de rust of wildigheid dat een kunstwerk uitstraalt moeten net bij jou passen. Het is belangrijk om een goede afweging te maken. Ben je snel toe aan verandering of wil je een kunstwerk voor lange tijd in je huis houden? Wanneer je voor langere tijd een kunstwerk wilt hebben is het een idee om bij individuele artiesten een origineel exemplaar te kopen. Deze hebben een hoge prijsklasse maar dan heb je ook een one of a kind kunstwerk. Ben je snel toe aan verandering dan is het misschien een idee om te kiezen voor verwisselbare kunst. Dit is goedkoper en je kan makkelijk van doeken wisselen, zonder dat je telkens een nieuwe lijst hoeft te kopen. Neem een kijkje bij Abstract voor ons assortiment van verwisselbare abstracte kunst.

 

 

boekenkast
bron: Pinterest

#3 Boeken
De boeken die in iemand boekenkast staan zeggen een hoop over een persoon en zijn of haar interesses. Een open boekenkast is daarom weer helemaal terug van weggeweest. Stal al je mooiste boeken op de planken voor een kleurrijke tentoonstelling. Ten eerste staat dit hartstikke leuk en ten tweede geeft het voor mensen een klein kijkje in jouw als persoon.

 

boekenkast souvenirs en accesoires
Bron: Pinterest

#4 Souvenirs
Tegenwoordig reizen we allemaal wel. Of we nou een weekje naar Ameland gaan of naar China, het is altijd leuk om een aandenken mee te nemen. Vaak worden deze spulletjes (ook wel prulletjes) weggestopt in kastjes, maar waarom? De open boekenkast is weer helemaal tof en wat je vaak ziet is een mix van boeken en accessoires. De boekenkast is dus de ideale plek om persoonlijke souvenirs in te stallen! Je moet de boekkast nou niet helemaal vol proppen met beeldjes, zorg dat het een mooi uitgebalanceerd geheel wordt.

Gerelateerde posts

 • Ijzig Goud | December collectie
  Ijzig Goud | December collectie

  De warme zon wordt langzamerhand ingeruild voor een sfeervolle sterrenhemel. De lichtjes beginnen weer te branden en ...

 • 5 Musthaves voor ieder interieur
  5 Musthaves voor ieder interieur

  Ja, hier kan iedere interieur fanaat eindeloos over sparren. Wat zijn de musthave items voor een interieur. Eigenlijk...

 • WIN WIN WIN large schilderij
  WIN WIN WIN large schilderij

  In 1 week tijd zitten we op 100 Facebook likes voor onze pagina, dankjewel! Om jou daarvoor te bedanken doen we graag...


1 reactie

 • Ik heb nu een aantal doeken van “abstract” in mijn huis hangen! Ik vind het heel sfeervol en ben
  van plan steeds wat te wisselen. Ik ben er erg blij mee!!!

  Regina

Laat een bericht achter